Dirk’s Sport Café

In Dirk's Sport Café kunt u natuurlijk terecht voor een kopje koffie, glaasje fris of een biertje na de wedstrijd of training. Gezellig binnen aan de bar of met uitzicht op de sporthal of lekker op het terras. Tevens hebben wij een kleine kaart met versnaperingen en snacks. Tevens is er een rookruimte aanwezig.

Wist u dat u ons café ook kunt huren voor een kinderfeestje, partijen tot 100 personen of festiviteiten tot maximaal  1000 personen? Ook de catering, buffetten of zelfs barbecue kunnen wij voor u verzorgen. Als u uw verjaardag op locatie wilt vieren, een trouwfeest of jubileumfeest, bent u bij ons aan het juiste adres en al van af € 18,00 per persoon en geen zaal huur! Ook een feest met daarbij het gebruik van de sporthal is mogelijk, evenals vergaderruimte, cursuslocatie of seminars. Voor elk gebruik bieden wij u alle faciliteiten.

Als u contact met ons opneemt kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok